Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Позитивний момент стосується наших спецслужб. Зазвичай дуже негативне ставлення в українців було до МВС, до СБУ через корупцію, кришування. А тут постійно протягом 2022 року зростає рівень довіри до Служби безпеки України. Більше того, за місяць ще на 10% він виріс і досягнув якихось божевільних цифр», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, така ситуація тішить, і ці цифри цей рівень довіри цілком об'єктивні. Як зазначив Дмитро Співак, щотижня ми бачимо, як саме СБУ розкриває російських агентів, затримує та заарештовує їх, припиняє діяльність цілих ворожих груп на території України.

«І громадяни України це бачать, тож і довіряють СБУ. Це не може не тішити, бо неможливо жити у державі, в якій громадяни держави не довірять спецслужбам цієї країни», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, скільки ще протримається тіньовий ринок.

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Покальчук пояснив, чому деякі люди із окупованих територій ведуться на російську пропаганду.