Про це він розповів на своєму каналі.

«Чи готовий Лукашенко здійснити провокацію на українсько-білоруському кордоні? Ми все частіше чуємо розмови з цієї теми військових експертів, а також представників української розвідки. Давайте розберемося та подумаємо логічно», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, кожна провокація повинна мати певну мету. І якщо Лукашенко за допомогою якоїсь провокації хоче посіяти антиукраїнські настрої в Білорусі, то в нього це навряд чи вийде. Як зазначив Олександр Качура, якщо ж Лукашенко у такий спосіб хоче виправдати відправлення білоруських військових до України, то це закінчиться для нього повним фіаско.

«І Лукашенко це теж чудово розуміє, тому все, що йому залишається, це лише публічна образа Президента Зеленського. На більше вусатий недодиктатор не здатний», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура пояснив, чому путін дуже любить життя: «Як і будь-який диктатор».

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що громадський діяч Йосиф Зісельс розповів, на кому насамперед лежить вина за цю війну: «Проблема не в путіні».