Про це він розповів на своєму каналі.

«Коли я говорю про російську еліту, я маю на увазі залишки російської олігархії, які багато в чому не задоволені путіним. Вони не задоволені, бо їх затиснули на Заході, там все у них конфіскують та заарештовують, вони не можуть спокійно насолоджуватись своїми мільярдами», - повідомив Дмитро Співак.

Як зазначив політичний діяч, з іншого боку, всі гроші, які заробляють олігархи в росії, вони змушені вкладати у війну. Як зазначив Дмитро Співак, є думки, що ці олігархи можуть спробувати повалити путіна. Але в росії є пропутінський клан, який створювався безпосередньо путіним протягом 20 років.

«Чи захочуть вони позбутися вовка, який постарів і промахнувся? Я не знаю, як влаштована російська влада, не знаю, на чому тримається влада путіна стільки років. Але я не вірю все-таки, що в найближчі кілька місяців станеться якийсь кремлівський переворот», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, чим має займатись російська опозиція.

Також Знай.ua повідомляв, що громадський діяч Йосиф Зісельс розповів, на кому насамперед лежить вина за цю війну: «Проблема не в путіні».