Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Як відомо, чергові президентські вибори в Туреччині відбудуться 14-го травня 2023 року. На президентських виборах серед кандидатів нещодавно було зареєстровано повного тезку чинного президента Туреччини Раджепа Таїпа Ердогана», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, цьому зареєстрованому на виборах Раджепу, який проявляє президентські амбіції в Туреччині, всього 24 роки. Як зазначила Марина Ставнійчук, зважаючи на цей факт, можна стверджувати, що вже й до турецьких виборів дійшли такі чорні технології, які застосовувалися зокрема й в Україні.

«Вкрай негативний вплив і досвід. Тим не менше, сюрпризів цієї виборчої компанії буде ще багато», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук розповіла про розширення НАТО: «Туреччина скоріш за все ратифікує рішення Фінляндії».

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Вадим Карасьов розповів, як влаштований дипломатичний корпус у Європі: «Політик лише вносить корективи».