Про це Олесь Доній розповів у своєму Facebook.

У поїздках взяли участь співавтори книжок «Сковорода і Ми» і «Українська мрія. 25 сходинок до суспільного щастя». Зокрема, київська делегація складалася із автора концепції «25 сходинок» Олеся Донія, керівника видавництва «Саміт-книга» Ігоря Степуріна, доктора політичних наук Леоніда Чупрія, доктора історичних наук Павла Гай-Нижника і доктора політичних наук Миколи Томенка.

.Організатор поїздки науковців Тернопіллям - доктор історичних наук Леонід Кравчук. Київські інтелектуали побували і Кременці, Бережанах і Збаражі.

У Збаражі вони побували у Тернопільському професійному коледжі, а це ланка у ланцюгу воєнної освіти. Вадим Ластовицький, керівник коледжу, був на фронті, воював із російськими окупантами, а на питання про заможний вигляд закладу він відповів, що вся справа у відсутності корупції. Окрім цього, науковці відвідали хворих на ДЦП дітей, ГО «Мій світ».

А в самому Тернополі пройшло спільне засідання Інституту дослідження національної спадщини, Української академії геополітики та геостратегії, Академії соціального управління України, Українського фонду культури в Тернопільському національному медичному університеті імені І. Я. Горбачевського.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хом'як розповів, чи суспільство готове до стрімкого розвитку штучного інтелекту.

Також Знай.ua писав про те, що Доній назвав передумови досягнення індивідуального щастя кожного українця.