Про це він розповів на своєму каналі.

«Усі дороги починають вести до Пекіна, чомусь всі поспішили європейські лідери та лідери інших країн з офіційними державними візитами до Китаю», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, вже Макрон оголосив, що летить наприкінці березня, Урсула фон дер Ляйєн також заявила, що незабаром відвідає Пекін. Як зазначив Дмитро Співак, європейські лідери розуміють, що США – це їхній головний стратегічний партнер, але водночас вони не хочуть втрачати контакт із Китаєм.

«Вони не хочуть втрачати контакт з Китаєм, тому що це ринок збуту, це ринок технологій, тому що Китай - це вплив на Близький Схід», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак припустив, що Китай отримає від росії за підтримку: «Все, що потрібно Сі».

Також Знай.ua повідомляв, що Марина Ставнійчук пояснила, чому Китай найближчим часом спробує зайняти нейтральну позицію у світі.