Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я вважаю, що росія під владою ворога російського народу, українського народу, білоруського народу. Я вважаю, що цей режим поводиться чисто як режим окупаційний, нелюдський, однозначно, антиросійський, антиукраїнський», - стверджує Денис «White Rex».

Як наголошує гість програми, для нього мета війни – це перемога у москві. Тобто, пояснює він, ні повернення Криму, ні деокупація Донецької та Луганської областей, ні вихід на межі 1991 року для нього не буде повноцінною перемогою, це ще не кінець війни, її закінчення – у москві.

За словами військового, ситуація в росії поки що далека від революційної, потрібна максимальна політична, військова, соціальна, економічна криза, поки це все тільки зріє. Як він зазначає, адже люди не вийдуть з протестами на вулиці тільки через те, що вони не можуть щось там подивитися на Ютубі.

«Що має бути іскрою? Я вірю в симбіоз повноцінної військової поразки та політичної кризи на цій хвилі», - розмірковує Денис «White Rex».

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, боєць «РДК» Кирило «Солар» розповів, чим українське суспільство відрізняється від російського.

Також Знай.ua писав про те, що Ставнійчук пояснила, чому Китай найближчим часом спробує зайняти нейтральну позицію у світі.