Про це він розповів на своєму каналі.

«У російській федерації несподівано утворилося два спадкоємці путіна одночасно: Дмитро Медвєдєв і Мішустін, прем'єр-міністр російської федерації. Дмитро Медвєдєв відзначився тим, що збирався знищити декілька будівель. Спочатку за те, що суд у Гаазі оголосив у розшук путіна», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, Дмитро Медвєдєв почав погрожувати, що знищить будівлю суду у Гаазі якоюсь ракетою. Потім він дізнався, що Німеччина збирається заарештувати путіна, і почав погрожувати ударом по Бундестагу. Ще одна людина, яка претендує на трон, - це Мішустін, який встиг навіть зустрітися з Сі Цзіньпіном.

«Ми зараз бачимо класичний приклад боротьби за спадщину. Мішустін та Медвєдєв борються за те, хто з них стане спадкоємцем путіна. Схоже, підтвердилися чутки про те, що, можливо, буде зміна в уряді», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чому саме Медвєдєв погрожує світу ядерною зброєю.

Також Знай.ua повідомляв, що Марина Ставнійчук розповіла, в якому списку опинився путін: «У нього достатньо неприємна компанія».