Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

«В Україні посилять штрафи для роботодавців, які виплачують своїм працівникам зарплати у конвертах і офіційно їх не працевлаштовують. Держслужба з питань праці серйозно взялася за це питання. Будуть запускати перевірки», - повідомляє Катерина Котенкова.

Як вона розповідає, якщо в компанії під час перевірки дізнаються хоча би про одного неоформленого працівника, штраф буде становити на 67 тисяч. Якщо після повторної перевірки порушення не буде виправлено, продовжує журналістка, то повторний штраф буде становити вже аж 201 тисячу гривень за кожного такого працівника. За її словами, податківці зазначають, що це більше за суму мінімальної заробітної плати працівника зі сплатою всіх податків і зборів за 2 роки роботи.

«Як наголошують у Державній податковій службі, в умовах війни всі свої можливості держава направила на забезпечення обороноздатності країни, на боєздатність Збройних сил України, на соціальний захист громадян, і для цього потрібна підтримка кожного громадянина за допомогою сплачення податків», - пояснює Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман прокоментував заяви про поставки Україні збідненого урану.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, коли долар перестане бути світовою резервною валютою і що його замінить.