Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Фінляндія, якщо не рахувати Україну, має найдовший кордон із росією, більше 1300 кілометрів. І це дуже важливо. Це своєрідна стіна із путінською росією, яку країни НАТО вибудовують, і Фінляндія долучається», - констатує Микола Томенко.

Кордон же України з росією, зазначає він, становить 2295 кілометрів і це сусідство створює нам не мало проблеми. Тим не менш, підкреслює експерт, Україна стала стіною між цивілізованим світом і росією навіть не будучи членом НАТО, що має статися, очевидно, після війни, наші бійці вже зараз героїчно воюють і захищають решту країн від російської агресії. До того ж, нагадує гість програми, росіяни вже погрожували напасти і на Польщу і бомбардувати канцелярію Шольца.

«Це серйозна гарантія для цивілізованого світу, це НАТОвська потужна військова стіна із найпотужнішою технікою, інфраструктурою, найбільш підготовленими військовими. Отже, ми огородили», - підсумовує Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв пояснив, що через провал швидкого переходу на новий технологічний уклад серйозні зсуви відбудуться у США і ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, що кожен успіх ЗСУ на фронті принесе нам все більше допомоги від Заходу.