Про це він розповів на своєму каналі.

«Гіркін і група таких самих сумних «аніматорів» оголосили про створення клубу розлючених патріотів. Говорять, що росія на межі великої поразки, і їхнє завдання – начебто протистояти капіталістичному перевороту», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, треба звернути особливу увагу на те, що вони збираються оголосити протистояння саме перевороту, а не великій поразці російської федерації у війні проти України.

«А переворот за цією поразкою однозначно буде. За такі промови можна і на грамоту розраховувати. Приїжджай для її отримання в Гаагу. Чекаємо», - додав Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, політолог Руслан Бізяєв розповів, що насправді стало причиною війни росії проти України: «Ця війна ідеологічна».

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог розповів, як росія воює проти власного народу.