Про це він розповів на своєму каналі.

«Оскільки Трамп підробив фінансову документацію, все це оформив як юридичні послуги, тут він і потрапляє під дію закону. І до речі, у штаті Нью-Йорк це вважається справді кримінальним злочином. Тут і виникає причина, через яку Трамп кричить про полювання на відьом, політичне переслідування», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, якби Трамп провів усі ці грошові махінації в іншому штаті, то це не було б кримінальним злочином. Як підкреслив Борис Тизенгаузен, Трамп причетний не лише до махінацій із фінансовою документацією. На Трампі висить велика кількість ще й інших серйозніших справ.

«Наприклад, штурм Капітолію. Там загинули люди, і досі тягнеться за ним ця справа. На ньому висить справа ось цієї корпорації, яка маніпулювала цінами на нерухомість для того, щоб отримувати податкові пільги», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, аналітик розповів, що відбувається між Китаєм та США: «Гра м'язами ще до бою».

Також Знай.ua повідомляв, що політолог розповів, до чого готується світ: новий технологічний устрій чи нова війна.