Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Ну насправді, треба державним органам зрозуміти, для чого існує держава. Вона існує для регуляції стосунків правового поля, не для людей. Держава існує не для того, щоб лікувати мізки людям, не для того, щоб промивати їм мізки, розказувати про те, погані вони чи хороші», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, функція держави – регулювати стосунки правових суб’єктів. Як наголосив Олександр Новохатський, релігійна організація – це суб’єкт правочину, правового поля. Саме тому вирішувати питання із суб’єктом правового поля держава повинна виключно в цьому ж правовому полі.

«Не треба робити всілякі Нюрнберзькі процеси. Ми не говоримо про етику, ми говоримо чисто про механістичні, прозаїчні методи врегулювання цих стосунків», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Важливі події відбудуться вже скоро: тарологиня назвала критичні дати для України Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Постернак розповів, яке майбутнє чекає на УПЦ МП в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Золотарьов розповів, як кремль використовуватиме виселення УПЦ із Лаври у своїй пропаганді.