Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, головна мета статті пригожина – це бій і боротьба із глибинною державою, яка насправді є чи не найбільшим страхом його самого і частини еліт. Як він пояснює, у цій статті пригожин неусвідомлено зізнається у багатьох страхах, які можна зрозуміти, прочитавши цей текст між рядків.

«Перший підзаголовок називається «У чому секрет бахмутської м’ясорубки». У цьому є підсвідоме визнання насправді переваги української інформаційної політики. Якщо проаналізувати російські телеграм-канали, навіть у зрадника царьова, то вони там згадують якийсь Артемівськ, який був за радянських часів. Отже, це насправді вже свідчення підсвідомого відступу. Він про це замислюється», - констатує Олесь Доній.

А у першому реченні цієї глави, розповідає він, пригожин говорить, що стратегічно роль Бахмута не така й велика. Як пояснює експерт, тут йдеться про власну слабкість, адже російські пропагандисти, їхні телеграм-канали і на телебаченні говорять постійно про Бахмут як про перевагу військ рф, але пригожин уже зізнається для себе у гіркій правді.

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гладких розповів, що путін міг забути на окупованих територіях.

Також Знай.ua писав про те, що Старіков розповів, скільки військових стандартів НАТО вже запровадили в Україні.