Про це він розповів на своєму каналі.

«Тиждень розпочинався з обстрілів України, спочатку були безпілотники, потім ракети. А продовжився тиждень обстрілами Ізраїлю із сектору Газа. Знову сотні ракет полетіли на Ізраїль, є загиблі, є зруйновані будинки. Дві країни з однаковою, як це не дивно, на сьогоднішній день долею», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, крім цієї схожості є ще одна: всі біди як України, так і Ізраїлю криються в москві. Як зазначив Михайло Шейтельман, саме через росію Ізраїль воює 75 років свого існування, саме через кремлівську політику Україна з 30 років своєї незалежності 9 років веде боротьбу за свої території.

«Корінь проблеми в одному місті – москва. Коли Ізраїль тільки з'явився, хто постачав арабам зброю? Радянський Союз. Він постачав зброю, надавав військових радників Сирії, Іраку, Єгипту, і вони нападали на інші країни», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Можливі серйозні зміни у тарифах на електроенергію: відома дата Пенсіонери отримають надбавку з жовтня В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60% Терміново запасайтеся цим, поки знову не стали відключати світло: українцям дали список на зиму
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, як Україна може мінімізувати свої втрати на фронті: «Ми маємо брати влучністю».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко пояснив, який документ має закінчити війну росії проти України: «Потрібно це розуміти»