Про це він розповів на своєму каналі.

«Навіщо росіяни атакують так інтенсивно Київ і що вони хочуть вразити? Ну, по-перше, закрився, знятий з прокату знаменитий «серіал», який майже півроку на російському телебаченні показували. Називається він «Взяття Бахмута». Умовно з Бахмута зробили другий Сталінград», – повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, щодня на російському телебаченні показували, хто і як просувається, а тепер уже нема про що розповідати. Як зазначив Борис Тизенгаузен, тепер росія почала полювати на «Patriot» і намагається це показати як успіх.

«Росіяни намагаються цими атаками знайти систему «Patriot» і вразити її», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політаналітик Олександр Кочетков розповів, у яких випадках застосовується безпілотна бронетехніка: «Обмежене застосування».

Також Знай.ua повідомляв, що Володимир Фесенко розповів, коли вирішиться питання щодо передачі ЗСУ західних винищувачів.