Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, від результатів президентських виборів у Туреччині для України нічого не зміниться насправді. Як він пояснює, нам важливі тільки два питання – продовження зернової угоди і підтримка незалежності і територіальної цілісності України, а тут і Ердоган, і Киличдароглу займають однакову позицію.

«Дійсно Киличдароглу прозахідний, але ті стосунки, які зараз є у Ердогана, відбудовані за 20 років, які він при владі. Я вважаю, що жодна людина не може бути при владі більше, аніж 2 терміни, ні Ердоган, ні Зеленський, ні путін, ні Сі, ні лукашенко, ніхто. Тому що після 2 термінів відбувається дуже серйозний тиск на людей», - стверджує Георгій Біркадзе.

Як контраргумент, розповідає він, використовують той факт, що Ердоган – законно вибраний президент. Так, констатує експерт, були вибори, але вибори були і в росії, путін тоді теж законно вибраний. Тобто, пояснює він, йдеться про те, що за стільки термінів ці президенти вже просто підганяють вибори під себе і залишаються при владі.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура розповів, що передбачає законопроект про відпустки для військовослужбовців.

Також Знай.ua писав про те, що Гайдай розповів, як має бути побудована система управління в державі.