Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами експерта, коли ми говоримо про побудову і реалізацію нової освіти, то перший крок – концепція, а другий – стратегія, тобто те, як ми будемо реалізовувати цю концепцію. Як він підкреслює, це нетривіальна задача – розгорнути інакшу освіту і зберегти ту освіту, яка є, поки ми створюємо нову, тому потрібно забезпечити стратегію переходу для того, щоб ми могли реалізувати це належним чином.

«І перші результати ми побачимо через 7-10 років, а повноцінно через 12, якби ми від сьогодні почали реалізовувати нову концепцію освіти. Тобто тоді, коли через весь цикл пройшов учень з першого по 12-ий клас і ширше, якщо ми охоплюємо садочок, університет, аспірантуру, інтернатуру, всю підготовку людини через державну систему освіти», - розповідає Віталій Хромець.

Отже, підсумовує експерт, певні результати ми побачимо у кращому разі в діапазоні середньострокової перспективи і як мінімум одного покоління. Тобто, підкреслює він, ми повинні розуміти, що це довга гра і тут потрібно робити ставку на тривалу стратегію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, як карбонові паспорти розділять світ.

Також Знай.ua писав про те, що Буданов оцінив протестний потенціал у росії.