Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як розповідає політик, ціллю його переговорів із лукашенком після початку повномасштабної війни було те, що він подзвонив Зеленському і дав особисті гарантії. Водночас сам же лукашенко, зазначає він, казав їм приїжджати до нього на переговори, домовлятися, що він проти війни і це неправильно, а ми ще й самі винні, зв’язалися з американцями, НАТО, і взагалі Зеленський сам має дзвонити.

«Я кажу, що ні, цього не буде, тому що на нас напали, не ми на вас напали, а ви на нас напали, тому потрібно, щоб ви дзвонили. Там ще, чесно скажу, і Володимир Олександрович не дуже хотів із ним розмовляти взагалі. Тобто це ще заслуга Буданова, він вмовив через Єрмака або напряму, щоб Зеленський із ним переговорив», - розповідає Євгеній Шевченко.

За словами гостя програми, він дав білоруській стороні тоді номер телефона, по якому можна було зв’язатися із Зеленським, а це, до речі, був номер Давида Арахамії. Як він зазначає, це взагалі був другий день війни і ніхто навіть не думав про те, що за цим телефоном можна було навести ракети, ніхто не думав, що буде із владою, всі переживали тільки за те, що діється навколо Києва, на наших кордонах, що із українцями.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що запрошення України на G7 – це дуже важливий жест, але нам усе ще потрібні вторинні санкції.

Також Знай.ua писав про те, що Ніранжан розповів, на чому тримаються еліти та чого вони бояться.