Про це вона розповіла на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Коли я говорю про журналістські розслідування, то я можу сказати, що нам працювати легко, бо ми говоримо мовою фактів. Тобто одна людина говорить одне, інша – інше, але ми не покладаємося на те, що нам говорять люди», - повідомила Анна Бабінець.

За словами журналістки, можуть бути якісь гіпотези, може бути кілька варіантів, але тільки документи, тільки підтверджені, верифіковані з кількох джерел дані є фактами. Як зазначила Анна Бабінець, журналісти, які проводять розслідування, не будують історії на основі розповідей людей.

«Це можуть бути додаткові відтінки якоїсь ситуації, це може бути якась розповідь, яка стане гіпотезою. І якщо ми знайдемо до неї факти, розслідування вийде», - заявила Анна Бабінець.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак заявив, що спецоперації СБУ увійдуть в історію: «По-справжньому перетворюється на потужну спецслужбу».

Також Знай.ua повідомляв, що ідеолог розповів, коли з огляду на війну в Україні можна буде провести вибори.