Про це він розповів на своєму каналі.

«Кирило Буданов анонсував дуже жорстку і чітку відповідь на це ракетне божевілля, яке росія продовжує на території України. Тож, росіяни, чекайте. Скоро ось цей кошмар прийде і до ваших будинків», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, можливо, це стане сигналом для російського суспільства, яке поки що продовжує підтримувати війну. Як зазначив Дмитро Співак, росіяни продовжують підтримувати це, хоч гинуть сотні тисяч російських військових.

«А ви (росіяни – Ред.) тільки подумайте, заради чого і заради кого ви прийшли на українську територію. Ніхто не має права втручатися у суверенні справи іншої держави», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, потрібна сіра зона на території рф: військовий Святослав Дубина пояснив, чому прикордонні області у постійній небезпеці.

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе пояснив, чому без реформи судової системи у нас не буде перемоги.