Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Збройні сили російської федерації і не припиняли обстріл по території України. Вони працюють по певних цілях та об'єктах. Ось була енергетична інфраструктура, вони вирішували завдання щодо неї», - повідомив Олег Старіков.

За словами військового експерта, зараз було поставлено завдання в рф бити по стратегічних ешелонах, по оперативних ешелонах. Окупанти, як зазначив Олег Старіков, намагаються зараз влучити по складах ракетно-артилерійського озброєння, місцях скупчення особового складу та бойової техніки, тому застосовують масовані атаки по Україні, але поки що немає результатів.

«У нас багато зарубіжної техніки, яка до нас приходить. І вони це роблять для того, щоб не дати можливість Україні сконцентрувати все, що є, в один кулак, сконцентрувати всі бойові можливості, які є», - заявив Олег Старіков.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний аналітик розповів, чи змусять кремль удари дронів по москві припинити війну.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, навіщо росія зараз намагається застосувати у війні доктрину Дуе: «Наземних операцій не буде».