Про це він розповів на своєму каналі.

«Півтора року вже йде війна, мільярди витрачені (на бомбосховища – Ред.). Я вже не говорю про те, щоб ми будували нові бомбосховища. Я говорю про те, що більше тисячі бомбосховищ не придатні. І постає питання, хто понесе за це відповідальність», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, не зрозуміло, хто має відповідати: чи мери, чи губернатори, чи голови районних та обласних адміністрацій. Як зазначив Дмитро Співак, зараз намагаються розібратися, хто за якими вертикалями взагалі відповідає за ці питання.

«Але я хочу почути, чи хтось понесе відповідальність? І я не про сторожів, я про функціональні вертикалі управління державою під час війни», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, скільки грошей виділили Києву на бомбосховища та чому вони закриті.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Олег Старіков припустив, чому окупанти зараз обстрілюють українські міста: «Щоб не дати можливості…».

https://youtu.be/jA509jD8Gn4