Про це він розповів на своєму каналі.

«Росія продемонструвала, що вона не може бути ні гарантом безпеки, ні партнером в якихось економічних відносинах. Так й взагалі все існування росії говорить про ідею самознищення», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, росія поступово рухається до цілковитого самознищення. Як зазначив Святослав Дубина, про те, що росія самознищується, може, наприклад, свідчити знищення Каховської ГЕС, яке шкодить більше самій же росії та російським військовими на тимчасово окупованих українських територіях.

«Для росіян цей підрив може свідчити про фактичну втрату Криму, тому що Каховська ГЕС постачала воду в Крим. Тепер цього не буде, і захист Криму для окупантів буде ще більше ускладнений», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Шейтельман розповів, як вирішити усі територіальні конфлікти, які розв’язала росія.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак розповів, як змінився під час війни путін: «Цього взагалі не помічає російське суспільство».