Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«У перші місяці війни активно проявлялася оця самоорганізація. Майже в кожному селі, в усіх дворах, кварталах люди організовувалися, там були і жінки, і чоловіки. І всі вони щось робили», - повідомив Володимир Воловодюк.

За словами громадського діяча, усі на початку війни організовувалися і робили разом коктейлі Молотова, готували їжу, тобто намагалися максимально допомогти. Як зазначив Володимир Воловодюк, кожен намагався якось проявити себе.

«Усі, хто мав якусь зброю, хто мав якийсь досвід, якось самоорганізувалися. Багато хто чергував на блокпостах . Це все була самоорганізація», - заявив Володимир Воловодюк.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, що зараз заважає контрнаступу ЗСУ.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Дмитро Левусь пояснив, чому вторгнення в Україну стало для росіян великою помилкою: «Не збирається здаватися».