Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Далі ситуація дуже зміниться. То був такий жахливий, але соціальний експеримент, коли люди перестали довіряти політикам минулого. Я сподіваюся, коли закінчиться війна, люди відповідальніше будуть ставитися до цього», - повідомив Віталій Дикий.

За словами журналіста, після війни люди особливо чутливо сприйматимуть несправедливість, нерозуміння, неадекватність ухвалення рішень. Як зазначив Віталій Дикий, люди вже не боятимуться ставити питання представникам влади, вони вимагатимуть від них певних дій.

«Люди йтимуть і висловлюватимуть свою думку, не боячись нічого, бо вони пройшли вже всі кола пекла. І тоді виникне питання, а хто ж буде готовий вийти та говорити з цими людьми. Тобто це є елемент, який буде основним у майбутній політичній системі. І люди будуть обережнішими у своєму виборі», - заявив Віталій Дикий.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський пояснив, чого не вистачає українській Конституції: «Не читають люди».

Також Знай.ua повідомляв про готівку проти корупції: експерт розповів, як влада збирається виправляти ситуацію в країні.