Про це він розповів на своєму каналі.

«Вірменський парламент ратифікував Римський статут, а це означає, що вони тепер мають виконувати ордер Міжнародного кримінального суду. Якщо путін з'явиться в Єревані, то, значить, його заарештують», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, погляди путіна та прем'єр-міністра Вірменії Пашиняна розійшлися, вони більше не підтримуватимуть співпрацю. Як зазначив Дмитро Співак, опозиція у Вірменії під час ухвалення цього рішення вийшла із зали і не підтримала Пашиняна.

«І я думаю, що до весни розпочнуться у Вірменії різні процеси, внаслідок яких влада у Вірменії може навіть змінитись», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів, як Захід планує допомагати Україні: «Вони вигадали нову схему».

Також Знай.ua повідомляв про Кавказ без прикрас: політтехнолог оцінив результат карабахського конфлікту для України та росії.