Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Час користування додатком «Телеграм» за час повномасштабного російського вторгнення в Україну збільшився у вісім разів. Якщо раніше користувачі приділяли йому в середньому 5 хвилин на день, то від лютого 2022-го року цей показник виріс до 40 хвилин на день, а то навіть і більше», - заявив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, «Телеграм» позиціонує себе як безпечний месенджер, однак насправді безпечне шифрування повідомлень, про яке говорять розробники, є лише в секретних чатах. Як зазначив Едуард Гльоза, групи та канали в «Телеграмі» також не шифруються за замовчуванням.

«Але найголовніше – цей месенджер активно використовують для поширення російської пропаганди. Служба безпеки України підтвердила, що спецслужби російської федерації використовують «Телеграм» для поширення компромату та фейків», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, журналіст Едуард Гльоза повідомив, які зміни чекають на військовозобов’язаних чоловіків уже з листопада: «До війська почнуть призивати…».

Також Знай.ua повідомляв про нововведення в Україні: Ельвіра Кириленко розповіла, як пенсіонерам отримати надбавку до пенсії.