Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Шпигуни є інструментом не просто добування інформації. На сьогоднішній день це не добування інформації, це вплив на події. На сьогоднішній день цінуються шпигуни, які суттєвим чином здатні впливати на події», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, шпигуни зараз не займаються добування якихось секретних креслень на величезних ватманах, не шукають якісь флешки з надсекретними якимось алгоритмами. Наразі, як зазначив Олександр Новохатський, професійні критерії й вимоги до шпигунів суттєво змінилися.

«Це все зараз робиться зовсім інакше, і це не робить шпигунів якимись вагомими», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, як корупціонери і провокатори прикриваються псевдонаціоналізмом.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий оглядач Денис Попович розповів, у якому стані зараз російський флот: «Ми зараз маємо дрони, які роблять правила гри на морі».