Про це він розповів на своєму каналі.

«Цей «Рамштайн» був в онлайн-форматі, це вже не вперше, але на ньому були присутні міністр оборони України, який завжди головує від української делегації в контактній групі. Так само був Головнокомандувач Збройних сил України, це вперше фактично генерал Залужний був на цьому форматі «Рамштайну»», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, під час «Рамштайну» Залужний вперше інформував наших партнерів щодо реальних справ на полі бою, оцінив, яка зараз ситуація на фронті й обговорив подальші плани. Тобто, як зазначив Олександр Мусієнко, обговорили теперішній стан справ, плани ворога, нашу протидію діям росії і як ми бачимо подальший хід кампанії на зиму й весну.

«І також що нам для цього потрібно і що ми очікуємо від наших партнерів для того, щоб забезпечити якраз ці дії і цю кампанію», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко про ситуація на Сході України: «Ворог постійно намагається атакувати».

Також Знай.ua повідомляв, що експерт розповів, чим зараз займаються ЗСУ на лівобережжі Херсонщини: «Не треба бути в ілюзії».