Про це він розповів на своєму каналі.

«Багато хто ставив питання, як же знаменита ізраїльська розвідка могла ось так провалитися і нічого не знати про те, що ХАМАС ретельно готував такий наступ, таку операцію. І ось прийшла новина з «Financial Times», вони провели розслідування цієї історії», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, журналісти британського видання повідомляють, що ізраїльська розвідка мала попередження від людей, які фізично спостерігали за тим, як ХАМАС готує напад. Як зазначив Михайло Шейтельман, ізраїльські спостерігачі подали докладний звіт про підготовку ХАМАС до атаки.

«Але командування ізраїльської розвідки не повірило рядовим солдатам, які власне робили спостереження. А в результаті напад ХАМАС пішов рівно за тим сценарієм, про який попереджали ці спостерігачі. Це все дані «Financial Times», я не можу за цю інформацію відповідати», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Ізраїль опинився на розтяжці: Юрій Романенко пояснив тяжке становище.

Також Знай.ua повідомляв, що тарологиня розповіла, чи зменшиться допомога Україні через війну в Ізраїлі.