Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, через блокаду польську перевізників у нас уже 4 мільйони збитків і 3 людські жертви. Як він зазначає, звісно, дуже приємно чути привітання від Дуди, але він же сьогодні контролює ще уряд, він міг би допомогти у вирішенні цієї ситуації. Тому, переконаний експерт, сьогоднішній польський уряд просто у цьому не зацікавлений, навпаки він робить усе, щоб блокувати нас.

«Але я впевнений, що це робить наш сусід, країна-терорист. І європейські потужні видання почали писати, що дійсно це все фінансується з російської федерації. У мене сумнівів щодо цього немає», - заявляє Георгій Біркадзе.

Принагідно також експерт нагадує, що й у Словаччині вже починалася аналогічна ситуація, нам намагалися поставити палки у колеса і ми бачили, як один якийсь неадекват перекрив машину, ставив якісь незрозумілі нам вимоги.

«Хочу нагадати, що сьогодні у Польщі є партія націоналістів «Конфедерація». Тому так, там може бути дуже багато чого різного, але у мене питання: а куди дивиться МВС, Служба безпеки, чому дозволяють таке робити?», - запитує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, як вирішити питання з російсько-китайським підводним тунелем у Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував ситуацію із розгоном на підвищення цін на електроенергію для населення на світло під час війни.