Про це Олесь Доній розповів на своєму каналі.

Як повідомив ідеолог Олесь Доній, дві коаліції громадських організацій - «За трансформацію України» і «Україна переможе» - провели другий круглий стіл на тему єдності нашого суспільства і єдності суспільства із владою.

«Ми спробували на круглому столі, який так і називається «Як об’єднати суспільство?», розглянути моменти, де є внутрішня дискусія, а де є елементи протистояння, у яких зацікавлені наші вороги, і як протистояти, відповідно, будь-яким спробам розколоти українське суспільство», - ідеолог Олесь Доній.

На думку соціального підприємця Маргарити Січкар, якщо кожна людина, яка має ресурси, впливи та можливості, вирішить зайнятися тим, аби змінювати простір навколо, виявляти проблеми, шукати шляхи вирішення і буде показувати результат, то це тільки додасть мотивації людям, а до влади і суспільства повернеться довіра. За її словами, прийшов час уже діяти, тому що говорять у нас й так багато.

«Як би це не було важко, все ж таки нам треба робити крок назустріч. Дякую, що представники законодавчої влади за цим столом. Дякую, що ви ініціювали ці круглі столи. Я впевнений, що влада буде чути», - підсумував президент Асоціації платників податків України Григол Катамадзе.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тишкевич пояснив, що після смерті путіна вежі кремля шукатимуть нову таку ж людину, але регіональні еліти можуть вирішити інакше.

Також Знай.ua писав про те, що 20 листопада у Києві пройшов перший круглий стіл з серії заходів «Шлях до Перемоги», де експерти виділили нагальні питання та потреби України у війні.