Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Ситуація в принципі нічим не гірша, ніж вона була рік тому, два чи три роки тому. Як ми раніше готувалися до опалювального сезону, так і зараз готуємося. Так само й наші чиновники звітують, що до опалювального сезону ми готові на 99%. Але в цілому нічого не змінюється, капітальні ремонти як не робили, так і не роблять, мережі як рвалися, так і рвуться», - повідомив Олег Попенко.

За словами експерта, якщо буде тепла зима, то нам вдасться пройти опалювальний сезон більш-менш без проблем і без втрат. Якщо ж зима буде холодною, якщо -10 градусів протримається більше тижня, то ми зіткнемося з проблемами. І ці проблеми, як зазначив Олег Попенко, позначаться на гаманцях українців.

«Кошти тих втрат будуть компенсуватися з державного бюджету, і всі ці збитки перекладуть на тариф, який зросте», - заявив Олег Попенко.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів, що буде з тарифом на електроенергію: «ДТЕК хоче підняти ціни».

Також Знай.ua повідомляв, що людям доводиться сидіти без світла й тепла: журналіст Едуард Гльоза розповів про ситуацію з електроенергією в Україні.