Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як підкреслює гість програми, насправді путін не готує Майдани, він із ними бореться, його – це антимайдани. Зокрема, згадує він, під час Помаранчевої революції путіну організувати щось таке не вдалося, а от уже під час Революції Гідності все-таки організував на Донеччині та Луганщині свої квазіреспубліки, колаборанти разом із Януковичем виїхали до росії, а біля Верховної Ради був також і антимайдан, який росія активно транслювала.

«Майдан – це що? Це суспільний спротив. Коли влада хоче нас затягти у тайожний російський світ, народ виступає проти. Майдан 2004 і 2013 років був проти «руского міра», проти росії, він же не був проти Європи, проти європейських стандартів життя», - пояснює Микола Томенко.

На думку експерта, було би добре, якби у команді президента появилися люди, які дійсно боролись за незалежність, які знають історію України, які знають історію Майдану, і які точно знають, що путіну потрібно, а що – ні.

«путіну Майдан 3 не треба, його Майдан – це танки, ракети. Йому фінансувати Майдан Януковича не треба, він готує ракети на зиму. Це його засіб впливу», - підкреслює Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тишкевич розповів, що відбуватиметься у росії без путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Рейтерович розповів, які варіанти закінчення війни розглядають наші партнери.