Про це він розповів на своєму каналі.

«У нас загалом з початку війни політики не було, немає і не треба. А зараз у нас спостерігається пожвавлення політичного життя, але це не криза. Криза у нас є в значно більшому масштабі, у суспільній сфері», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політичного експерта, пожвавлення політичного життя в країні під час війни може відбуватися у двох випадках. У першому, як зазначив Олександр Кочетков, пожвавлення відбувається, якщо в державі все добре, і війна наближається до перемоги.

«Тоді політики оживають і починають готуватися до мирного політичного життя, нагадують про себе, починають активізуватися політичні рухи. Це перший випадок. А є інший, коли все не дуже добре, і тоді знову ж таки відбувається пожвавлення політичного життя, але воно тоді спрямоване більше на з’ясування, хто винний і що робити, щоб уникнути найгірших наслідків», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів, хто і що саботує контрнаступ ЗСУ: «Європа дала 300 тисяч снарядів».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, як Україна повинна виражати свою ідентичність: «Чіткі, зрозумілі всім елементи».