Про це він розповів на своєму каналі.

«Про що нам має говорити ліквідація Іллі Ківи, зрадника і колаборанта, людини, яка спонукала російську агресію, яка допомагала російській агресії, яка прославляла «рускій мір» і неоімперіалізм? Це має говорити про те, що можливості українських спецслужб, очевидно, зростають і розвиваються», - стверджує Олександр Мусієнко.

Зокрема, експерт говорить про поширення фактично певних операцій, це і Бурятія, де вдалося двічі пошкодити залізничну магістраль і створити логістичні проблеми окупантам. Також він зазначає, що зараз збільшується можливість для уражень летовищ різних об’єктів, які використовує ворог у своїх військових потребах на території росії так само, це теж помітно.

«Успішні дії наших сил є не тільки на полі бою, вони є безпосередньо на території ворога. Це війна нашої розвідки, наших спецслужб, які блискуче з цим справляються. Думаю, по завершенню цієї війни буде написана не одна книга, наше розвідувальне співтовариство буде вважатися по праву одним із кращих у світі», - переконаний Олександр Мусієнко.

За його словами, рівень проведених операцій, рівень їх планування, організації, виконання – це те, що допомагає перемагати у цій війні, тому це надзвичайно важливий момент і елемент бойових дій. Як пояснює експерт, є вимір не тільки на передовій, а й у тилу ворога, є інформаційний вимір так само, спецслужби займаються проведенням ІПСО, дезорієнтують ворога, демотивують його.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, які ставки сьогодні роблять США і світ на російсько-українську війну.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, чому Зеленський не звернувся до сенаторів США.