Про це він розповів в інтерв‘ю для каналу my.ua в програмі «Увага Кірія».

«Чесно? Напевно ніяких. Це страшно. У нас випускається дуже велика кількість акторів. Як на мене, усі, хто щось розуміє у цьому, одностайно кажуть, що цю систему виховання акторів треба реформувати. Як? Напевно, це вже не моя справа, але факт є фактом», - зазначає Гліб Суряга.

За його словами, щороку тільки у Карпенка-Карого набираються 3-4 курси по 20-30 людей. По-перше, пояснює актор, узагалі на курсі мати більше 20 людей – це не правильно, тому що просто навіть за 4 року дуже важко кожному приділити стільки уваги, кожного розкрити та вкласти у нього щось, а далі – проблема з ролями, тощо.

«Нехай на мене не ображаються, але дуже багато людей, які називають себе педагогами, майстрами, тощо, не дуже заслуговують на це звання. Це, звісно, фантазії про ідеальний світ, але треба, щоб людина мала якийсь фах, могла його захистити, могла щось презентувати, щось зробити, щоби отримати таку привілею – мати свій курс, виховувати людей», - пояснює Гліб Суряга.

Гість програми підкреслює, що до цих педагогів приходять здебільшого люди після школи, яким 17-18 років, і насправді ти можеш стати тим, хто кардинально змінить життя людини, адже це дуже тендітний вік, коли ще не до кінця сформована творча людина.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, як боровся за незалежність України.

Також Знай.ua писав про те, що Дорошенко розповів про важливість урбаністичної української культури.