Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як зазначає експерт, ті люди, які бояться через мобілізацію потрапити на небезпечний фронт, повинні замислитися, а чи не бояться вони просто потрапити у ДТП і загинути, загинути від ракети чи взагалі із зав’язаними руками в підвалі під окупацією. На його думку, всі ми повинні усвідомлювати потенційні ризики.

«Ніхто не народжений для війни. Якщо хтось думає, що є люди, вони специфічні і мають бути там, а я тут, бо я якийсь інший, то ні, це звичайні хлопці. Це, до речі, є наслідками доволі поганих тез. Я казав, що теза «Вірю у ЗСУ» буде мати негативні наслідки, бо це передбачає, що є якесь ЗСУ, там якісь надзвичайні герої, зроблені з титану», - пояснює Валентин Гладких.

Тим не менш, констатує гість програми, ЗСУ – це звичайні хлопці, які роблять у незвичайних ситуаціях надзвичайні речі. До того ж, додає він, ніхто не знав, що вони будуть себе так поводити, узагалі у кожній іншій обстановці ми можемо себе проявити геть інакше, демонструвати речі, про які від себе ніколи би не подумав, а от зміг.

«Тому ці панічні настрої є абсолютно безпідставні. І треба розуміти, що значною мірою вони є також результатом зусиль росіян зірвати мобілізацію в Україні, бо вони докладають титанічні зусилля від самого початку війни. Бо вони прекрасно розуміють, що зброя сама по собі не стріляє і не дає результатів», - підсумовує Валентин Гладких.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають "Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Соскін розповів, чому під час прямої лінії путіна на екрані з'являлися дуже незручні для нього питання щодо війни та інших моментів.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе оцінив роботу президента України за роки війни з росією.