Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як згадує гість програми, весь тиждень ми цю жуйку жували з відставкою Залужного та призначенням нового головнокомандувача, весь цей час хтось когось пропонував, Безугла – одного, Шевченко – іншого, і всі забули, що рішення все одно ухвалює президент. Крім цього, додає він, всі думали-гадали, що буде із Залужним, якщо все ж таки відставка, він піде на пенсію або буде послом. І ось, констатує аналітик, ситуація вирішилась, на посаду поставили Сирського, а обговорення не вщухають.

«Ми можемо скільки завгодно моделювати картину Апокаліпсису: слухати не будуть (ред. – армія нового головнокомандувача), бойові порядки будуть порушені, тобто довіра до командувача буде знижена. Але дійсність може виявитися або гіршою, або кращою за ту, про яку ми зараз говоримо або моделюємо», - розмірковує Андрій Вігірінський.

А занепокоєння цією ситуацією, пояснює експерт, легко пояснити тим, що одна справа міняти генералів і главкомів у мирний час і під час військових навчань, а інша – міняти під час війни, зберігаючи при цьому керованість військами, координацію і зокрема дипломатичну роботу, довіру з боку партнерів, довіру з боку генералів, з якими ведеш діалог у форматі «Рамштайн».

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Манн розповів, що насправді потрібно Ірану і хто йому заважає.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував ситуацію на Лиманському напрямку.