Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами гостя програми, фронт – це живий організм, він рухається, 100-200 метрів, кілометр туди-сюди, але це не має жодного значення, зараз він міцний, і немає жодних передумов, що він обвалиться. Як він розповідає, противник зараз накопичує ресурси на кожному оперативному напрямку, проводить розвідку боєм, щоб шукати наші слабкі місця.

«Слабке місце – це те, яке обороняти набагато складніше, ніж залишити. Ну, іншими словами - Бахмут. Там була більше політична складова, ніж військова. Його треба було просто залишити, це слабке місце, ми пішли б. Те саме Авдіївка. Зараз можна перейти на підготовлений другий ешелон, це навіть у військовому плані було б набагато краще», – пояснює Олег Старіков.

Як розповідає експерт, зараз противник через очисні споруди оминає авдіївський коксохімічний завод, і вони можуть повністю перерізати нашу дорогу, яка логістично забезпечує наш гарнізон. Якщо це станеться, констатує він, то зрештою вийде, що авдіївський гарнізон треба буде виводити.

«Завдання при наступі або при облозі таке: є підрозділ, він стоїть, його треба розрізати на дві частини, потім на чотири, потім легко знищувати. Так от вони зараз на дві частини ріжуть, бо авдіївський коксохім - це та сама «Азовсталь», ті ж укріпрайони, пробитися там неможливо. Вони просто зараз його оточать, а якщо оточать, значить уже все, в оточенні, потім буде та сама ситуація, як з «Азовсталлю», - розповідає Олег Старіков.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи дістанеться рука правосуддя до російських пропагандистів.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував ситуацію на Лиманському напрямі.