Про це він розповів на своєму каналі.

«Мета, яка ставиться, політично-військова. Я от формулювання навмисне вжив, що саме не військово-політична, а політично-військова. От, дивіться, наступ на Роботине, Вербове. З військової точки зору це передове рішення, це щось дає проривне? Насправді ні», - стверджує Олександр Мусієнко.

За його словами, у цьому наступі більше політичної пропагандистської мети, яка дуже проста. Як пояснює експерт, це спробувати витіснити українські війська із позицій, які вони звільнили внаслідок українського контрнаступу у 2023 році, щоб потім пропаганда говорила, що от в України жодних здобутків, вони витіснені, лінія фронту вирівнюється, готується майданчик для подальшого просування окупантів.

«Тому це така мета, у якій більше політики, більше пропагандистського ефекту. Військовий компонент тут у тому тільки, щоб дійсно пробувати якомога більше зашкодити нашим військам, ослабити наші війська. От тут військовий компонент певною мірою присутній. А з точки зору просування, тобто захоплення цих територій, - ні. Тобто це не є така визначальна мета на сьогодні», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи блокують протести європейських фермерів поставки зброї Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Ніранжан розповів, коли закінчиться конфлікт між Україною та росією.