Про це він розповів на своєму каналі.

«Ситуація не є такою дуже доброю, але вона не є найгіршою, чи критичною, чи фатальною. Я би так не сказав. Просто зараз потрібно зосередитися і сконцентруватись на тому, що нам робити і де нам отримати максимум можливої допомоги, поки Сполучені Штати в Конгресі вирішують питання подальшої допомоги Україні», - зазначає Олександр Мусієнко.

А щодо прогнозів, міркує він, то тут все логічно, тому що ситуація змінюється. Зокрема, нагадує експерт, раніше у Буданова був прогноз, що після закінчення російського наступу у нас буде 6 цікавих місяців, коли просунутися можуть ЗСУ.

Тим не менш, констатує він, ситуація зараз інша, очевидно, є розуміння, що США затримаються з допомогою, а відтак треба виходити із наявних реалій. І це не означає, зазначає експерт, що оборона буде без можливості вийти у наступальні дії, ні, щойно вдасться, ЗСУ підуть.

«Але глобально 2024 рік присвячений обороні і втриманню лінії фронту. У 2025-ому, залежно від підтримки наших партнерів, якщо вона буде стала, достатня, ми дійсно можемо говорити про певні наступальні дії. Це абсолютно так», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Маломуж заявив, що ворог зараз веде затяжну війну стратегічного рівня, і Україна має відповідно протистояти цьому.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи дійсно тиск росіян на 5-ьох напрямках має військову мету, чи це радше політична акція до виборів путіна.