Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Ці люди, на жаль, не розуміють. Я вважав, що у світі є тільки єдина нація дегенератів, дебілів, які не розуміють, що відбувається у них в країні, це наші сусіди географічні (ред. – росіяни). Але я починаю думати, що іще в інших наших сусідів (ред. – поляків) є проблеми з цим. Вони не можуть думати і аналізувати, які можуть бути наслідки», - зазначає Георгій Біркадзе.

Як пояснює експерт, сьогодні ці протестувальники на кордоні не розуміють одну просту річ: якщо Україна не втримається сьогодні, то вже завтра Польща буде першою, на кого подивиться росія. І він підкреслює, що йдеться навіть не про захоплення, це Крим росіяни захопили, а от решту України вони сьогодні просто знищують, і з Польщею може бути те саме.

«Тому мені дуже важко говорити, про що ці люди думають. Я навів приклади, що економічно вони у плюсі від нас. Якби було навпаки у цифрах, я би ще зрозумів, якби сальдо на нашому боці, але ні, вони сьогодні у плюсі», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Зокрема, нагадує експерт, Україна імпортує у Польщу товарів майже на 5 мільярдів євро, а імпортує з неї – на 7 мільярдів євро. Отож, констатує він, економічно сьогодні поляки у плюсі, тоді чому ж вони знову від нас щось вимагають?

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що Туск повинен вирішити ситуацію на кордоні, інакше про братські відносити йтися не може.

Також Знай.ua писав про те, що Ус прокоментував ситуацію із корупцією у часи війни.