Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

За словами гостя програми, за певний час до відставки до персони Валерія Залужного різко впав інтерес саме в пересічних громадян, це дані соціології. І це, констатує він, було пов'язано з кандидатською дисертацією, яку він захищав у Ківалова, зі статтями, які він почав писати в The Economist про глухий кут, і з тим, що його позиція до рейтингу теж не було зрозуміла.

«Я дам довготривалий прогноз по Валерію Залужному. Перспектив його політичного майбутнього немає. Політик - це завжди людина із визначеною позицією. Якщо пан Валерій хоче себе бачити в політичному майбутньому України, він має чітко заявити свою політичну позицію і позицію як політика, це трішки різні речі. Тобто все його життя має бути вивернуто навиворіт, він має бути відкритий від А до Я в контексті позиції «я політик», - пояснює Олександр Новохатський.

Тим не менш, констатує аналітик, сьогодні Залужний нагадує перекотиполе: куди фінансовий вітер подує, туди він і котиться. Це, підкреслює він, називається не мати політичної позиції і відмовляти собі в зрозумілому політичному образі.

«А його політична позиція має бути чітко визначена. Тобто на нього подивилися – все зрозуміло, це от така людина, от така в нього жінка, от така в нього хата, от така в нього машина, от він займається цим, а оце його політична позиція, це його політична партія», - підсумовує Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко прокоментував заяву Буданова про те, що ЗСУ зможуть здійснити успішний контрнаступ у 2025 році, якщо буде допомога від Заходу.

Також Знай.ua писав про те, що Дульський розповів, чи росія нападе на країни Балтії.