Про це він розповів у своєму блозі.

«Чи це буде? Ну, знаєте, теоретично все можливо. Здивуємось, якщо так? Я здивуюся, вони все ще мене здатні здивувати, якщо оголосять про приєднання Придністров'я. Чому? Так тому, що до Придністров'я доступу фізичного вони не мають», - зазначає Михайло Шейтельман.

За його словами, приєднувати Придністров'я вже пізно, про це треба було думати на початку війни, коли була можливість висадити десант в Одесі та з боями пробиватися до кордону. А зараз уже, констатує експерт, такої можливості немає, їхній флот потонув.

Щодо сил самого Придністров'я, розповідає він, то за офіційними даними там начебто 2 тисячі російських військових, але на початку війни зізнавався їхній псевдоміністр, що у них 450 російських солдатів. Тому, констатує політтехнолог, ЗСУ вистачить не 3 дні, а 3 години, щоб упоратися з російським військовим контингентом Придністров'я.

«А там ми виявимо великі військові склади із артилерійськими снарядами. Ось кажуть, який жах, а раптом Придністров'я оголосить, що воно тепер частина росії, і росія оголосить його своєю частиною. Так, це наш шанс отримати величезні військові склади Придністров'я», - пояснює Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пенздзин розповів, як працює європейський аграрний бізнес і чому фермери вийшли на протести.

Також Знай.ua писав, що Новохатський розповів, чого не вистачає Залужному для політичної кар'єри.