Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Сьогодні всі дивляться на нас. Дуже велика кількість країн дивиться на нас. Це Південна Корея, це Японія, це Європа, це Штати. Вони дивляться, тому що ми сьогодні приклад. Якщо, не дай Боже, російська федерація зможе захопити багато, вони розуміють, що наступною буде Польща, країни Балтії та інші країни», - пояснює Георгій Біркадзе.

Щодо Польщі, зазначає він, тут потрібно розрізняти поляків, які нам допомагають, і протестувальників на кордоні, це не поляки, а якісь неадеквати, які грають на руку путіну, поки той сидить в бункері. На думку експерта, цих людей не можна назвати поляками, а от справжні поляки стоять із нам, українцями , пліч-о-пліч.

«Тому я вважаю, що сьогодні, коли у нас відбувається друга річниця повномасштабного вторгнення, ми можемо сказати, що багато чого зрозуміли. Нам потрібно сьогодні не змінювати курс, потрібно, щоб наші союзники нам далі допомагали, обов’язково технікою і зброєю», - зазначає Георгій Біркадзе.

Про важливість поставок зброї, додає він, казав і президент, що, якщо не буде зброї, ми і далі будемо захищати нашу країну, але, на жаль, втрати будуть дуже великі. Тому, констатує експерт, потрібно, щоб Конгрес нарешті зібрався і проголосував за ці 61 мільярд доларів, 50 із яких підуть на зброю.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш прокоментувала ситуацію у кремлі напередодні виборів путіна і розповіла, які виклики перед Україною поставить березень.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе попередив польських фермерів про глобальні наслідки їхнього протесту на кордоні.