Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Принагідно гість програми згадує оцю зустріч українських і польських урядовців на кордоні, яка так і не відбулася. За його словами, тут, очевидно, очікувалося, що українську делегацію зустрінуть і Туск, і Дуда, і весь уряд, і вони ще й своїми ногами розженуть фермерів, але ні, треба виходити із наявних економічно-політичних реалій. Також гість програми зазначає, що не вигороджує поляків, тому що ситуація на кордоні – це удар у спину, але тут є свої причини.

«Жоден український чиновник сьогодні питання польськими з фермерами або перевізниками не вирішить, це можуть зробити лише польські представники влади. Але, коли ви виходите і за доброю традицію української влади одягаєте їм відро багнюки на голову, кажете, що ми на вас подамо в суд, а потім нічого не відбувається, це демонструє нашу слабкість. Ви не маєте це взагалі говорити, це погана історія. Ви мали відпрацювати це по закритих каналах, на зустрічах опрацювати стратегію, розуміючи зокрема і внутрішньопольські настрої, а не створювати шоу», - пояснює Дмитро Разумков.

І зараз, констатує він, ми бачимо відверте відсторонення польської влади від того, що відбувається на кордоні. Тобто, пояснює політик, нам висипають зерно, розкидають саморізи, блокують проїзди, що є порушенням законів Польщі, але їхня влада нічого не робить, і це є відповідь на те, що робила наша влада кілька місяців тому.

«Я впевнений що росія витрачає шалені кошти для того, що щоб змінити ставлення до України, до російсько-української війни, до українських біженців на світовій арені. Це 100%, тут, як кажуть, до бабки не ходи. Навіть і до повномасштабного вторгнення, але зараз вони не шкодують нічого і вкладають в лобістів, вони вкладають в медіа, вони вкладають в політиків європейських», - підсумовує Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, чи справді рф готується до нападу Китаю і що буде в Україні найближчим часом.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як кремль використає ситуацію із Придністров’ям.