Про це він розповів у своєму блозі.

«Отут помітно було, що він не говорить про ядерні випробування, менше цього, а раніше він говорив про те, що ми ядерні випробування будемо проводити, тоді вони з угод вийшли тощо, постійно піднімав планку. Ну, а далі що? Захід не прогнувся. Які в подальшому інструменти тиску?», - зазначає Олександр Мусієнко.

Тобто, констатує експерт, путін загнав себе в таку стратегічну пастку своїм очевидно надзвичайно помилковим рішенням розпочати повномасштабне вторгнення в Україну, що зараз фактично така ситуація без виході складається. Принагідно він згадує, як путін виглядав на попередніх своїх посланнях, а зараз його жести і міміка не кажуть про впевненість, він не знає, чим відповісти.

«Зверніть увагу, він каже, що інтервенти на території росії. Так про «інтервенцію» ніхто не говорив, йдеться про військовий контингент в Україні. Звідки він взяв про території росії? Я розумію, що вони називають окуповані території своїми. Ну, мало що вони називають, так а ніхто ж не піднімає це питання. Може, він уже боїться того, що буде , як фактично після більшовицького перевороту і в часи громадянської війни в росії «Антанта» висаджувалась у Владивостоці? Тільки тепер не «Антанта» висадиться, тепер є інші кандидати, тепер це Китай буде», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як кремль використає ситуацію із Придністров’ям.

Також Знай.ua писав про те, що Разумков розповів, як правильно проводити мобілізацію.