Про це він розповів у своєму блозі.

«Отут помітно було, що він не говорить про ядерні випробування, менше цього, а раніше він говорив про те, що ми ядерні випробування будемо проводити, тоді вони з угод вийшли тощо, постійно піднімав планку. Ну, а далі що? Захід не прогнувся. Які в подальшому інструменти тиску?», - зазначає Олександр Мусієнко.

Тобто, констатує експерт, путін загнав себе в таку стратегічну пастку своїм очевидно надзвичайно помилковим рішенням розпочати повномасштабне вторгнення в Україну, що зараз фактично така ситуація без виході складається. Принагідно він згадує, як путін виглядав на попередніх своїх посланнях, а зараз його жести і міміка не кажуть про впевненість, він не знає, чим відповісти.

«Зверніть увагу, він каже, що інтервенти на території росії. Так про «інтервенцію» ніхто не говорив, йдеться про військовий контингент в Україні. Звідки він взяв про території росії? Я розумію, що вони називають окуповані території своїми. Ну, мало що вони називають, так а ніхто ж не піднімає це питання. Може, він уже боїться того, що буде , як фактично після більшовицького перевороту і в часи громадянської війни в росії «Антанта» висаджувалась у Владивостоці? Тільки тепер не «Антанта» висадиться, тепер є інші кандидати, тепер це Китай буде», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як кремль використає ситуацію із Придністров’ям.

Також Знай.ua писав про те, що Разумков розповів, як правильно проводити мобілізацію.