Про це він розповів на своєму каналі.

“Знаменна подія для російського ВПК – сьогодні на озброєння російської армії було поставлено знаменитий танк “Армата”. Але є один нюанс, який затьмарює цю подію для російського ВПК, російської армії”, - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, у росії вже заявили, що цей знаменитий танк "Армата" не поїде на війну з Україною, тому що танк надто дорогий. Як зазначив Борис Тизенгаузен, саме тому на цих танках воювати проти України не будуть.

“Але головна причина, через яку ці танки не пускають на фронт, дуже проста: небажання і страх втратити імідж російської зброї. Ми чудово пам'ятаємо мультики путіна про “Кинджали”, які він показував і казав, що їх збити неможливо. І зараз американські системи протиповітряної оборони збивають ці "Кинджали", - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе пояснив, як кремль отримує інформацію від нашого Міноборони.

Також Знай.ua повідомляв, що Мамука Мамулашвілі розповів, чому ЗСУ довелося вийти з Авдіївки.